Lobergs Mark & Maskin

Enskilt avlopp Enköping

Är din bostad eller sommarstuga enskilt avlopp i Enköping, med omnejd? Då har du kommit rätt! Vi vet allt om skilt avlopp och hjälper gärna med andra grävtjänster. Kontakta oss och få en gratis offert.

Enskilt avlopp i Enköping

Vi kan dränering och markarbeten

Behöver du en professionell entreprenad som är experter inom enskilt avlopp i Enköping? Eller behöver du hjälp med dränering eller markarbeten? Hos oss hittar du en firma med erfarenheten, kunskapen och viljan att leverera hållbara enskilt avlopp och grävtjänster. Vi utför även andra typer av entreprenadtjänster så som att lägga gräsmattor, plattläggning, tomtplanering, och vissa byggtjänster. Välkommen till oss på Lobergs Mark & Maskin!

Varför Lobergs Mark & Maskin?

Varför ska du anlita oss för avskilt avlopp i Enköping? Jo, för att vi har arbetar med dessa tjänster i åratal! Vi har erfarenheten och kunskapen som behövs för att utföra sådana arbeten med säkerhet och noggrannhet. Det finns många steg och regler som man bör följa ifall man vill ha enskilt avlopp i Enköping. Dessa steg och förutsättningar förklarar vi till dig, och hjälper vi dig med. Så anlita oss, när du vill ha en professionell firma. 

Säkerhet

Markarbeten och andra grävtjänster är tunga arbeten, och just därför ser vi alltid till att göra noggranna kontroller innan arbetet påbörjas. Säkerhet är alltid prio nummer 1 för våra arbetare, och för dig.

Kvalitet

Vi använder oss bara av material och maskiner med hög kvalitet, samt säkerhet. Vi ser även till att hålla oss uppdaterade kring ny kunskap och de nya metoderna, för att kunna leverera kvalitativa resultat.

Kommunikation

Under tiden som vi fixar enskilt avlopp i Enköping, eller något annat projekt, så kommunicerar vi regelbundet med våra kunder så att du hänger med i svängarna. Vi svarar alltid på era frågor också!

Kontakta oss för enskilt avlopp i Enköping!

Du kan enkelt och smidigt kontakta oss via formuläret. Vi svarar alltid så fort vi kan. Innan du kontaktar oss, eller väljer att anlita oss för enskilt avlopp så är det viktigt att du tar redo på vilka förutsättningar din tomt, eller mark, har. Ifall du vill få hjälp med att ta redo på informationen så kan du prata med din kommuns miljökontor. Du behöver också ansöka om tillstånd innan vi kan börja arbeta hos dig.

Kontakt
Tjänster

Välkommen till vår grävfirma som utför en mängd olika entreprenadtjänster och desslikes! Hos oss är vi specialiserade inom markarbeten, avlopp, med mera, men vi hjälper ofta våra kunder med andra tjänster också. Vi ser alltid till att uppdatera vår kunskap, och maskiner, med ny teknik och metoder för att kunna ge våra kunder de bästa arbeten! Vi ser fram emot att hjälpa dig med att lägga ner enskilt avlopp i Enköping.

Markarbeten

Markarbeten innehåller en mängd olika tjänster och steg så som markundersökningen, markrensning, schaktarbeten, med mera. Våra arbetare gör de allra flesta typer av markarbeten, alltid med kvalitet och precision, för att du ska känna dig så trygg med oss som möjligt. Och du, vi ser självklart alltid till att kommunicera kontinuerligt med dig innan vi gör några större åtgärder.

Dränering

Ibland så behövs dräneringen ses över och förnyas, får att se till att ditt hus mår så bra som möjligt. Det löser vi! Vi ser till att planera och anpassa oss utefter ditt hus och behov, innan vi faktiskt påbörjar arbetet. Att dränera huset själv kan vara svårt och jobbigt, och just därför bör du anlita en professionell entreprenad som gör det enkelt för dig. Vill du veta hur mycket det kan kosta? Kontakta oss nu!

Enskilt Avlopp

Anlita oss när du går i tankarna att installera enskilt avlopp i Enköping. Att göra ett sådant arbete är inget enkelt jobb, och bör göras av en professionell firma med erfarenhet och kunskap. Därför bör du kontakta oss! Våra arbetare har installerat enskilt avlopp ett flertal gånger tidigare och gör det alltid med noggrannhet och kvalitet. Du kan kontakta oss via telefon eller kontaktformuläret ovanför.

Glöm inte!

RUT-avdrag vid enskilt avlopp i Enköping

Vår firma är godkända för F-skatt och därmed kan du som privatperson få RUT-avdrag när du anlitar oss för att lägga enskilt avlopp i Enköping. För att du som kund ska ha rätt till RUT-avdrag så finns det vissa villkor som du måste uppfylla. Till exempel så ska du bo på platsen där tjänsten utförs. Du kan läsa mer om RUT på Skatteverkets hemsida genom att klicka här.

Grävmaskin gräver i marken med blå himmel i bakgrunden

Enskilt avlopp i Enköping - Alltid med kvalitet

Vilka är vi?

Lobergs Mark & Maskin grundades redan år 2017 av Kim Loberg och har sedan dess arbetet med alla typer av markarbeten och entreprenadtjänster i Enköping med omnejd. Till exempel så har våra kunder kontaktat oss för dränering, att lägga avlopp, tomt planeringar, lägga stenplattor, med mera. Vi är ett företag som gör flera olika tjänster, och som alltid gör de med hög kvalitet och noggrannhet! Våra arbetare välkomnar nya, spännande projekt med öppna armar och ser fram emot att höra från dig.

Hur jobbar vi?

Vi är välmedvetna om att lägga enskilt avlopp i Enköping, är inte för alla. Det tar en mängd med tid och pengar, eftersom det är en sån lång process. Det börjar med att du som kund kontaktar oss efter att du har fått specifika tillstånd, jordprovsanalys måste göras, en plan och skiss, och sedan så kan arbetet börja. Våra arbetare lägger alltid när tid och omsorg för att se till att ditt projekt blir så som du vill ha det, och att det utförs så effektivt som möjligt.

Enskilt avlopp i Enköping

Och runt om!

Lobergs Mark & Maskin utför enskilt avlopp i Enköping med omnejd. Faktum är att vi har ett flertal kunder på ställen så som Sala, Bålsta, och runt om. Ifall du bor på dessa ställen eller någon annanstans, tveka då inte att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna med markarbeten, dränering, eller andra entreprenadtjänster som du kan tänka dig.

Markarbeten och dränering med mera

Experter på enskilt avlopp i Enköping

Hör av dig till oss!

När du väl behöver professionell hjälp med att lägga enskilt avlopp i Enköping så kan du enkelt kontakta oss. Du kan antingen kontakta oss via telefon eller via det smidiga kontaktformuläret längre upp. Och du, du får alltid en gratis offert från oss! Vi ser fram emot att höra från dig.

Vill du veta mer?

Kontakta oss idag!